Terrasschermen
Ideale oplossing voor uw terras
Terrasschermen
Schaduw voor uw gehele terras!
Terrasschermen
Zitten of staand heb je vrij uitzicht en alle ruimte.
Terrasschermen
in zeer grote breedte en uitval mogelijk.

Terrasschermen

Het terras behoort tot de meest geliefde plaatsen, waar een groot gedeelte van de vrije tijd en van het samenzijn plaatsvindt - en dit van de eerste warmere zonnestralen in de lente tot in de herfst. Een zonnescherm zorgt voor schaduw in uw tuin en op uw terras en biedt optimale bescherming tegen de zon en schadelijke UV-stralen. Een zonnescherm zorgt naast schaduw en bescherming voor aangename temperaturen in uw woning, in de zomer blijft het heerlijk koel en bespaart u energie! Kortom: een zonnescherm is een aanwinst voor zowel uw huis als uw tuin!

Bij Sole Zonwering heeft u de keuze uit twee type behuizingen. U kunt kiezen voor een semi-gesloten behuizing. Hierbij is het doek beschermd tegen regen, maar de onderzijde is niet afgesloten. Kiest u voor een gesloten behuizing dan is het doek optimaal beschermd tegen weersinvloeden omdat in gesloten toestand het doek geheel afgeschermd wordt van de buitenwereld.

De doekkeuze bepaalt voor een groot gedeelte het uiterlijk van uw zonwering. Bij Sole Zonwering heeft u de keuze uit een grote collectie doeken. Zo kiest ú wat het beste past bij uw woning.

Interesse in terrasschermen?

Vertel ons uw wensen en wij nemen contact met u op.

Om een passende offerte te maken naar uw wensen adviseren wij om foto's mee te sturen. Wij krijgen een goed beeld van de situatie en mocht t nodig zijn, beter te adviseren naar de mogelijkheden.

solezonwering.nl © 2023