Pergola zonwering
Ideale oplossing voor uw terras.
Pergola zonwering
Bestendig tegen extreme weersinvloeden.
Pergola zonwering
vele mogelijkheden op het gebied pergola zonwering
Pergola zonwering
borging van het systeem maakt deze extreem storm bestendig.

Pergola zonwering

Met onze pergola-zonwering geniet je eindeloos van het buitenleven. Deze zonwering beschermt jou tegen zon, regen en wind. Het unieke gepatenteerde gasveersysteem in de geleiders zorgt ervoor dat het doek in iedere positie optimaal gespannen blijft. De voorlijst is middels een vergrendelingsysteem te borgen, waardoor het uiterst strak staat , ook bij zeer harde wind. Dit maakt de Pergolino Zonwering zeer geschikt voor winderige terrassen en balkons voor zowel particulier als horeca.

Dankzij de grotere afmetingen van het bewezen terrasscherm PERGOLINO kunt u nu ook zeer grote oppervlakken op discrete wijze van schaduw voorzien. Of het nu voor een privé party of een restaurantlounge is, u en uw gasten zijn optimaal beschermd tegen zon en regen. Zijdelingse en frontale zonwering kunnen achteraf gemonteerd worden en zorgen ervoor dat het nog comfortabeler vertoeven is op uw terras.

Door een steunprofiel onder de geleidingsrails krijgt de installatie een hoge standvastigheid. De PERGOLINO houdt daardoor ook stand bij belasting door weer en wind. De robuuste installatie kan eenvoudig en snel gemonteerd worden. Met het geïntegreerde gasveermechanisme wordt in elke uitgeschoven positie een constante doekspanning gerealiseerd. De sterke elektrische aandrijving zorgt voor een moeiteloze bediening.

Interesse in een pergola?

Vertel ons uw wensen en wij nemen contact met u op.

Om een passende offerte te maken naar uw wensen adviseren wij om foto's mee te sturen. Wij krijgen een goed beeld van de situatie en mocht t nodig zijn, beter te adviseren naar de mogelijkheden.

solezonwering.nl © 2023