Rolluiken
Voor Veiligheid & Comfort
Rolluiken
Voor Veiligheid & Comfort
Rolluiken
Voor Veiligheid & Comfort
Rolluiken
Voor Veiligheid & Comfort

Rolluiken

Isolerend, verduisterend, geluidswerend en inbraak vertragend, een rolluik biedt het allemaal! Daarnaast fungeert een rolluik als een stevig pantser voor uw raam. Je creëert met rolluiken een extra isolerende laag om je huis. Rolluiken weren niet alleen de zomerse hitte, maar ook de winterse kou, dát scheelt energiekosten! Rolluiken verduisteren, schrikken inbrekers af en beschermen jouw houten kozijnen.

Heroal rolluiken beschermen, tegen warmte, kou, geluid en ongenode gasten. Deze veiligheid geeft een enorm comfortabel gevoel. Wat is er lekkerder dan thuis op de bank zitten met een goed boek of een goede film, terwijl buiten de regen met bakken uit de lucht komt? Zolang u de rolluiken naar beneden hebt, merkt u van het slechte weer niets en blijven uw kozijnen beschermd. Of wat dacht u van de inbraakpreventieve eigenschappen van rolluiken? Dan ga je toch met een zekerder gevoel van huis...

Het rolluikengamma van Sole Zonwering bestaat voornamelijk uit mini-rolluiken, waarbij de lameltypen de maximale breedtemaat bepalen. Naast de gebruikelijke gerolvormde aluminium kappen, kan men  tegen geringe meerprijs ook kiezen voor kappen uit geëxtrudeerd aluminium, in zowel ronde als vierkante vormen. Naast een rijke keuze in standaard lamel- en omkastingskleuren, zijn er op extrusiekasten tal van ral kleuren leverbaar! Alle denkbare ralkleuren die heden ten dage populair zijn in de bouw zijn vertegenwoordigd. De Heroal rolluiken zijn verkrijgbaar met de kwaliteitsmotoren van Somfy, met een scala aan besturingsmogelijkheden!

Interesse in een rolluik?

Vertel ons uw wensen en wij nemen contact met u op.

Om een passende offerte te maken naar uw wensen adviseren wij om foto's mee te sturen. Wij krijgen een goed beeld van de situatie en mocht t nodig zijn, beter te adviseren naar de mogelijkheden.

solezonwering.nl © 2023