Veranda zonwering
extra comfort voor uw veranda.
Veranda zonwering
Vele mogelijkheden op gebied veranda zonwering
Veranda zonwering
mogelijkheid tot wel 140 cm extentie in uw zonwering
veranda zonwering
schaduw vormen met elke serre is mogelijk
Veranda zonwering
zeer grote afmetingen beschikbaar

Veranda zonwering

Heb je een serre of een terrasoverkapping? De temperatuur kan er flink oplopen. Daarom ontwikkelden we veranda-zonwering. Verkoelend en comfort verhogend. Met goede zonwering voorkomt u dat de energie van het zonlicht het glas passeert. Daardoor blijft de temperatuur in de serre of onder de veranda aangenaam. Zonwering voorkomt ook hinderlijke reflectie.

Laat u niet van de kaart brengen door een plotselinge zomerregen en zet uw tuinparty zonder zorgen voort. Met het passende beschermingssysteem in alle weersomstandigheden bent u zeer goed beschermd tegen zon, regen en zelfs sneeuw. De robuuste STOBAG terrasdaken zorgen voor de optimale sfeer:

Als u een overkapping gedurende het hele jaar zoekt, is de combinatie van glas en doek precies de juiste oplossing. Onze glazen overkappingen zijn een elegante en ook zeer comfortabele oplossing die vele gebruiksmogelijkheden bieden, voor de vrije tijd en als onderkomen. De optionele zonweringsystemen boven het glas zorgen voor de gewenste lichtinval.

Interesse in zonwering voor uw veranda?

Vertel ons uw wensen en wij nemen contact met u op.

Om een passende offerte te maken naar uw wensen adviseren wij om foto's mee te sturen. Wij krijgen een goed beeld van de situatie en mocht t nodig zijn, beter te adviseren naar de mogelijkheden.

solezonwering.nl © 2023