Uitvalscherm
Enkele voorbeelden
Uitvalscherm
Enkele voorbeelden
Uitvalscherm
Enkele voorbeelden
Uitvalscherm
Enkele voorbeelden

Uitvalschermen

Zonwering, maar wel een vrij uitzicht naar buiten? Dan is een uitvalscherm wellicht iets voor u. Met een uitbundig zonnetje kan het zomaar flink warm worden. Ook in huis. Een uitvalscherm weert hitte en fel licht uit woonkamer of slaapkamer. Een uitvalscherm heeft aan weerszijden twee armen. Als je het je scherm wilt laten zakken, bewegen de armen. Deze zitten aan een aluminium profiel dat vastzit aan de gevel. Een uitvalscherm is vooral geschikt op plekken waar je niet regelmatig langsloopt.

U geniet van schaduw maar verliest geen zicht naar buiten. Een uitvalscherm is de ideale oplossing voor hoger gelegen ramen en een voordelig alternatief voor zonneschermen. Dit type zonwering is zeer geschikt voor ramen waar u niet direct langs loopt. Denk hierbij aan uw voor- of zijtuin of bijvoorbeeld uw verdieping.

Kiest u echter voor een uitvalscherm met een zogenaamde glijarm, dan behoudt u een bepaalde doorloophoogte. Hierdoor is dit uitvalscherm ideaal voor plaatsen waar een terrasscherm net niet tot de mogelijkheden behoort.

Dankzij de ruime keus uit modellen, bedieningen, armtypes, kleuren en dessins is het scherm geheel aan te passen aan uw wensen en uw woning.

Interesse in uitvalschermen?

Vertel ons uw wensen en wij nemen contact met u op.

Om een passende offerte te maken naar uw wensen adviseren wij om foto's mee te sturen. Wij krijgen een goed beeld van de situatie en mocht t nodig zijn, beter te adviseren naar de mogelijkheden.

solezonwering.nl © 2023