Screens
Voor volledige zon- en warmtewering
Screens
Voor volledige zon- en warmtewering
Screens
Voor volledige zon- en warmtewering
Screens
Voor volledige zon- en warmtewering
Screens
Voor volledige zon- en warmtewering

Screens

Voelt jouw huis of kantoor soms als een broeikas? Schiet de binnentemperatuur bij warm weer pijlsnel in het rood? Met screens houd je tot wel 90% warmte en zonlicht tegen. Effectiever kun jij je huis – én je hoofd – niet koel houden. Screens zijn vrijwel overal eenvoudig te monteren. De stabiele techniek maakt de screens extra windvast. De vlakke montage zorgt voor een gevoel van privacy en neemt weinig ruimte in. Kortom: effectieve zonwering met verrassend veel voordelen.

Een Screen is een vlakhangend zonnescherm met verticale geleidingsprofielen. Dit resulteert in een hoge standaard windvastheid en een vertragende warmtetransmissie dat energiebesparend werkt. Indien u ervoor kiest de Screen te voorzien van een gepatenteerd windvast systeem, het Sunfix® systeem, geeft dit nog eens extra voordelen; het doek waait niet meer op, geen gerammel van onderdelen, het scherm is nog windvaster én heeft een langere levensduur.

Het fenomeen zipscreen oftewel ritsscreen is nu ook verkrijgbaar. Dit ritsscreen kent een aantal voordelen ten opzichte van normale screens. Doordat er aan de zijkanten van het doek ritsen gelast zitten, die in een speciale vatting lopen in de geleider, is het doek redelijk windvast. Het doek wordt dus geforceerd op zijn plaats gehouden en er is geen sprake van doekspleten. Hinderlijke lichtlekkage is dus verleden tijd.

Het doek is standaard gemaakt van glasvezel, dat een vrij doorzicht toelaat bij een zeer hoge zonreflectie. Tevens is het kleurecht en bestand tegen weersinvloeden, dus rot- en schimmelvrij. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Daarnaast kan uw screen op vele manieren handmatig of elektrisch worden bediend. Een mooi en gebruiksvriendelijk product, geliefd in zowel de woning- als utiliteitsbouw.

Interesse in een screen?

Vertel ons uw wensen en wij nemen contact met u op.

Om een passende offerte te maken naar uw wensen adviseren wij om foto's mee te sturen. Wij krijgen een goed beeld van de situatie en mocht t nodig zijn, beter te adviseren naar de mogelijkheden.

solezonwering.nl © 2023